Referenser


Gerdmans Inredningar AB
Gerdmans Inredningar är ett katalogföretag som säljer kontors-, industri- och lagerinredning i hela Norden. 2009 flyttade de in i stora fina nybyggda lokaler här i Markaryd och vi levererade låssystemet och installerade passersystem i lokalerna.


Markaryds Metallarmatur AB
MMA utvecklar och tillverkar ett komplett program av radiatorarmatur, värmearmatur och kylarmatur. Alltså termostater, ventiler och adaptrar. Hos MMA har vi installerat kameraövervakning, passersystem, låssystem och inbrottslarm.

 

Nibe
NIBE Energy Systems är Nordens största tillverkare av villavärmeprodukter och har en marknadsledande position i norra Europa inom huvudområdena varmvattenberedare och värmepumpar. Hos Nibe AB har vi installerat låssystem, passersystem, kameraövervakning, ensamarbetarlarm och inbrottslarm.


Habi Fastigheter AB
Lokal fastighetsägare som äger och förvaltar fastigheter i Markaryd. Till deras fastigheter har vi levererat låssystem och beslag och sköter löpande service av dessa.


Victoriahem Markaryd AB
Fastighetsförvaltning i bl.a Markaryd, Strömsnäsbruk och Traryd. Vi har levererat nya låssystem, porttelefoner och tvättstugebokning i många av deras fastigheter och sköter löpande service av deras cylindrar och nycklar.